Reeixida participació dels judokes del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i el Moianès a la Copa Catalunya infantil. Els esportistes del centre van aconseguir deu medalles al Vendrell: cinc d’or, dues de plata i tres de bronze. Maica Berruezo (-40 kg) i Carlos Llamas (-44 kg), ambdós del Gimnàs Esport 7 Judo, van pujar al graó més alt del podi. Bruna Cruz (-44 kg) i Ona Palau-Ribes (-52 kg), originàries del CJ Moià, també van assolir-ho. La cinquena medalla d’or la va obtenir Ivet Beltran (CJ Ripoll) a la categoria de menys de 48 kg.

Imatge dels judokes inscrits en el tercer torn de la Copa | CT JUDO BAGES I MOIANÈS

Les notables prestacions de Maurici Casasayas (-38 kg) i Núria Corcuera (-48 kg) van rebre la valuosa recompensa d’una medalla de plata i David Álvarez (-60 kg), Dumi Croitor (-66 kg) i Laia García (-52 kg) van pujar al tercer graó del podi.

Disset medalles al Vila de Falset

D’altra banda, els judokes del centre van assolir disset podis al Torneig Vila de Falset, una competició reservada a les categories aleví i benjamí. Van merèixer la medalla d’or els alevins Vidal Beltran, Gerard Casasayas, Guillem Domingo, Bruna Jurado, Bruno Pereyra i Bruna Rafat, i els benjamins Nina Rafat i Quim Ros.