Segueix-nos a les xarxes socials:

Rugbi

El Catalunya Central cau en un intens partit contra el Sant Cugat B

L'equip bagenc-osonenc acaba la primera volta amb dos triomfs i tres derrotes

El Catalunya Central cau en un intens partit contra el Sant Cugat BEl Tafaner de Santpedor

El CR Catalunya Central, l'equip sènior femení de rugbi format en part per jugadores del Manresa Rugby Club, va caure per 12-15 contra el Sant Cugat B en el darrer partit de la primera volta de la seva competició. D'aquesta manera, arriba a l'equador del torneig amb un balanç de dues victòries i tres derrotes.

El Sant Cugat B va començar millor el partit, amb un parcial de 0-10 gràcies a dues de Martina de Benito sense transformació. A la represa, però, les locals (el partit es jugava a Vic) van retallar la distància a través de Maria Prat i va haver de continuar lluitant quan les vallesanes van instaurar el 5-15. En el tram final, Maria Sort va fer un assaig, transformat per Maria Prat. El triomf era a prop però, tot i una gran cursa final, no va arribar. La segona volta no arrencarà fins el proper dia 15 de gener.

Alineació del CR Catalunya Central:

Victòria Silveira, Brenda dos Ramos, Sarai Aramburu, Cristina Elié, Marina Bertrán, Ona Roca, Nuna Martín, Lara Ventura, Erin Yuste, Meritxell Esturi, Maria Prat, Martina Guirado i Núria Jordà.

També van jugar: Alba Albarellos i Sara Cruz.

Àrbitre: Joan Gea Rubio.

Prem per veure més contingut per a tu