Segueix-nos a les xarxes socials:

Triatló d'hivern

La PC Bonavista-Collbaix guanya la Vautour Man Triathlon per equips

L'entitat manresana col·loca tres representants del tercer al cinquè lloc, entre ells Sebastià Catllà, que puja al podi individual

La PC Bonavista-Collbaix guanya la Vautour Man Triathlon per equipsArxiu particular

La Penya Ciclista Bonavista-Collbaix va aconseguir la victòria per equips en la Vautour Man Triathlon dels Neiges, prova que es va disputar a Argelers de Gasost, a França. Sebastià Catllà, tercer, Ferran Balcells, quart, i Marc Relaño, cinquè i tercer dels veterans, van ser els tres partipants que van fer sumar els seus temps per donar el triomf als manresans.

La cursa era de 9 quilòmetres a peu, 20 de bicicleta al port de Couraduque i 11,5 quilòmetres més d'esquí de fons i la va guanyar el basc Pello Osorio.