Triatló d'hivern

La PC Bonavista-Collbaix guanya la Vautour Man Triathlon per equips

L'entitat manresana col·loca tres representants del tercer al cinquè lloc, entre ells Sebastià Catllà, que puja al podi individual

Els representants de la Penya Ciclista Bonavista-Collbaix a França

Els representants de la Penya Ciclista Bonavista-Collbaix a França / Arxiu particular

Redacció . Manresa

La Penya Ciclista Bonavista-Collbaix va aconseguir la victòria per equips en la Vautour Man Triathlon dels Neiges, prova que es va disputar a Argelers de Gasost, a França. Sebastià Catllà, tercer, Ferran Balcells, quart, i Marc Relaño, cinquè i tercer dels veterans, van ser els tres partipants que van fer sumar els seus temps per donar el triomf als manresans.

La cursa era de 9 quilòmetres a peu, 20 de bicicleta al port de Couraduque i 11,5 quilòmetres més d'esquí de fons i la va guanyar el basc Pello Osorio.