19 de març de 2019
19.03.2019

El Port del Comte dóna per finalitzada la temporada d'esquí

L'estació del Solsonès es converteix així en la primera estació del Pirineu que tanca les seves portes i ho fa per la calor

19.03.2019 | 18:29
El Port del Comte amb neu escassa

L'estació d'esquí del Solsonès, el Port del Comte va tancar les seves portes dissabte passat a les 14 h i es converteix en la primera estació del Pirineu que dóna per acabada la temporada d'esquí. Així ho van informar les seves xarxes socials assegurant que la temporada finalitzaria el mateix dissabte i que no esperarien ni fins les 17 h degut a les altes temperatures.

El tancament prematur del Port del Comte és una conseqüència del difícil hivern que han viscut les estacions del Pirineu que esperaven una nevada des del febrer que no ha arribat i, fins i tot, les temperatures han sigut més altes de les esperades. Això ha fet que l'estació no hagi pogut complir amb les previsions que tenien de tancar el 22 d'abril i rebre a 100.000 esquiadors.

Tot i això, no es descarta que l'estació torni a obrir si cau alguna nevada abundant ja que encara té neu a les cotes altes i això faria possible gaudir d'un major nombre de pistes esquiables.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
estacions esquí pirineu