Segueix-nos a les xarxes socials:

Parlem amb Ander Mirambell i t'expliquem on fer múixing, al segon 'Estació d'hivern'

Aquesta setmana també t'apropem propostes nadalenques relacionades amb l'esquí

This browser does not support the video element.

Estació d'hivern (E2): El pilot de Skeleton Ander Mirambell i el múixingMarc Morera

Ander Mirambell s'acaba de proclamar subcampió de la Copa Amèrica de Skeleton i aquesta setmana és el protagonista del segon episodi d'Estació d'hivern, el nou programa sobre el món de la neu de Regió7. El pilot manresà,que ha participat en tres Jocs Olímpics i ha aconseguit diversos podis, s'ha obert en canal en l'entrevista concedida al diari on explica les seves motivacions i els seus objectius, amb un ull posat als jocs d'hivern de l'any que ve.

Aquesta setmana també repassem l’actualitat del món de la neu amb petites notes informatives i propostes nadalenques; fem un ràpid cop d’ull a la previsió del temps per esbrinar com serà la meteorologia del cap de setmana i, finalment, oferim un recull de vídeos divertits i sorprenents a la neu que circulen per les xarxes socials.

En propers programes visitarem altres estacions d'esquí del Prineu, aprendrem a jugar a curling i entrevistarem a esportistes d'elit del món de l'esquí. Comença el viatge amb destí a l'Estació d'hivern.

Vols mostrar els teus vídeos de neu?

Si ets dels qui practiquen esquí o snow, o t'agrada baixar en trineu o fer escapades amb raquetes de neu, grava vídeos de les teves aventures i ens els pots fer arribar. Els millors els mostrarem al nostre programa i sortejarem interessants premis entre tots els qui hi participin. Pots enviar el teu contingut a web@regio7.cat.

Prem per veure més contingut per a tu