Una actuació estel·lar del lateral Robin Gosens ha conduit la resurrecció d'Alemanya a l'Eurocopa, que després de perdre el seu primer partit davant França i anar perdent davant Portugal, defensora del títol, ha acabat golejant per 4-2 i amb això ha recuperat totes les opcions d'arribar a vuitens de final.

El gol de Cristiano Ronaldo al quart d'hora ha encès totes les llums d'alarma en el Allianz Sorra de Munic, però el conjunt de Joachim Low ha reaccionat amb contundència i ja ha marxat al descans amb avantatge amb els gols de Ruben Dias (m.35) i Raphael Guerreiro (m.39).

En el segon període ha continuat el vendaval del quadre germànic i especialment de Gosens, que ha lliurat el tercer punt a Kai Havertz (m.51) i va aconseguir el quart (m.60).  Portugal ha estat a prop de ficar encara més pressió al seu rival amb un tret de Renato Sanches al pal quan faltaven més de deu minuts.