Segueix-nos a les xarxes socials:

Beatriz Álvarez de Lasarte. Visió 360º de la comercialització d’ICL

Serà una de les ponents a la jornada eWoman Manresa, que es farà dijous que ve

Beatriz Álvarez de Lasarte. Visió 360º de la comercialització d’ICLARXIU PARTICULAR

Llicenciada en Ciencies Químiques, Beatriz Álvarez de Lasarte desenvolupa el rol de sales manager de commodities per a ICL Iberia, i el lideratge del departament de customer service d’ICL Súria. A efectes pràctics això significa que té la visió dels 360º de la comercialització, des del primer contacte amb el client, la venda, la importació, l’exportació i la facturació.

Fa vuit anys que treballa a ICL, tot i que prèviament havia tingut altres experiències laborals vinculades a vendes. Una trajectòria professional que Beatriz Álvarez de Lasarte exposarà a l’eWoman del proper dijous, 21 d’octubre. Serà una de les ponents d’un acte que té per objectiu donar a conèixer dones de la Catalunya Central que destaquen per la seva trajectòria professional i lideratge.

La tercera edició d’eWoman Manresa es farà al teatre Kursaal, començarà a les 10 del matí i és previst que s’allargui fins al migdia, amb intervencions curtes per tal que sigui un eWoman amè i dinàmic. L’assistència és gratuïta però cal fer inscripció prèvia awww.ewoman.es/manresa

La jornada, organitzada per Regió7 i Prensa Ibérica, l'impulsa CaixaBank, la patrocinen ICL, Agbar i l'Ajuntament de Manresa, i hi col·laboren Sensus Consultoria, FecunMed i Accessoris Manresa.

Prem per veure més contingut per a tu