Segueix-nos a les xarxes socials:

La música, d'estil variat, és el plat fort de la festa de Montclar

Actuacions i propostes lúdiques per a totes les edats ompliran la població berguedana d'ambient festiu, de divendres a diumenge

La música, d'estil variat, és el plat fort de la festa de MontclarARXIU

Encetem l'agost, un mes ple de festes majors pertot arreu. L'ambient de gresca es viu tant en pobles petits com en ciutats grans, amb activitats que conviden a sortir al carrer i gaudir-ne.

La Festa Major de Montclar, al Berguedà, arriba aquest cap de setmana amb una desena de propostes que de ben segur captaran públic de totes les edats i de tota la comarca. «La de Montclar és una de les primeres festes majors de la comarca i això fa que atregui molta gent que té ganes de música i de festa», assegura l'alcaldessa, Raquel Sala. La música és l'ingredient principal, amb actuacions d'estils variats.

Aquest divendres a la nit (2 d'agost) es farà concert d'havaneres amb el grup Xarxa. Dissabte al migdia, vermut musical amb Aquell Parell,un duet musical format per David Sais i Jordi Martínez. I després del dinar popular, sobretaula musical amb Steve Smyth. A la tarda, música a la bassa amb Alba Careta i Ferran Jaumira, i més tard, Jises & the funkytects. A la nit, concert i ball amb Cafè Trio. I ja de matinada, el jovent podrà ballar amb el grup de versions Allioli i amb PD Nanfu & Salasxic (vegeu horaris al costat).

«Dissabte serà el dia fort, amb la música com a protagonista i apostant per grups de la comarca», comenta Raquel Sala.

Del diumenge, 4 d'agost, en destaca l'espectacle infantil amb Jaume Barri, i botifarrada i música en directe amb Capinàs. Els més petits també podran saltar en un inflable que es muntarà dissabte i diumenge a la tarda.

Tots els actes es fan a l'aire lliure, i en cas de pluja, al local social.

Prem per veure més contingut per a tu