Els Mossos d'Esquadra va detenir divendres un home de 51 anys que circulava de manera temerària a la carretera C-55 dins el terme municipal de Sant Joan de Vilatorrada. En la prova de detecció de substàncies, el conductor va donar positiu per consum de cocaïna, pel que se li va imputar un declite contra la Seguretat Viaria i va ser detingut per conduir sota la infuència de substàncies estupefaents.

Al vehicle del detingut, que va ser vist per dos agents fora de servei que van donar l'alarma, hi van localitzar cinquanta-quatre cartrons de tabac, una arma d'aire comprimit, diversos bitllets pressumptament falsos, una paperina pressumptament de cocaïna, unes manilles i una navalla. Per això també va ser sancionat administrativament per la Llei 1/92 sobre la protecció de la seguretat ciutadana, per la navalla, l'arma d'aire comprimit i la paperina amb substància estupefaent.

Els bitllets falsos seran tramitats, a la Unitat de Policia Científica per tal que realitzi un informe pericial de la seva autentificació i els cartrons de tabac, van ser lliurats a la Guàrdia Civil, cos competent de tramitar la sanció, ja que no disposaven del corresponent segell d´haver abonat les taxes.

El detingut, veï de Rubí de nacionalitat espanyola i amb antecedents, va passar a disposició judicial el dia 9 de març al jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.