Els Mossos d´Esquadra van detenir el 26 de març dos homes i un menor, de 16, 18 i 19 anys i veïns de Manresa, com a presumptes autors d´un robatori amb força.

El fets van succeir la matinada del 24 al 25 març, quan es va produir un robatori amb força en un establiment de la carretera de Vic de la localitat de Manresa.

El matí del dia 25 el propietari va denunciar el robatori, declarant els lladres havien accedit a l´interior del local forçant la porta principal i de l´interior se´n havien endut la màquina enregistradora, que en el seu interior hi havia 200 euros en canvi, targetes telefòniques de prepagament per valor de 150 euros i un llapis digital de comprovar bitllets falsos.

Amb totes les dades els agents van iniciar una investigació, on els indicis van descobrir que els autors havien sigut quatre homes. El dia 26 de març els agents van detenir a tres dels autors, i va ser quan van descobrir que un d´ells era menor d´edat.

El detingut menor, un cop escoltat en declaració va ser lliurat als seus pares, i els dos majors van passar el 27 de març a disposició judicial davant del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

La Investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.