Els Mossos d´Esquadra de la comissaria d´Igualada van detenir el passat 29 d´abril, un home de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, com a presumpte autor d´un delicte de robatori amb força a l´interior d´una casa de la Pobla de Claramunt (Anoia).

Pel volts de les 8 del vespre del mateix dia, els mossos van rebre avís del 112 que un testimoni havia vist un home trencar una finestra d´una casa i entrar al seu interior.

Quan els agents van arribar al lloc, van observar que una de les finestres de la façana estava trencada i l´interior estava tot regirat.

Seguidament, els agents van parlar amb alguns testimonis que els van donar informació sobre el presumpte autor i el vehicle amb el què havia fugit.

Minuts després, els mossos van localitzar el turisme i el van aturar. Dins del vehicle van trobar els objectes que havien estat sostrets al domicili i van detenir al conductor com a presumpte autor del robatori.

El detingut, amb antecedents per fets similars, va passar a disposició judicial el dijous 1 de maig davant el jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia d´Igualada, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.