Els Mossos d´Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el passat 2 de maig, un home de 27 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Salvador de Guardiola, com a presumpte autor d´un delicte de danys i maltractament físics i psíquics en l´àmbit de la llar.

El dia 1 de maig sobre les 22:30 hores es va tenir coneixement que al carrer Montserrat de la població de Sant Salvador de Guardiola, s´estaven cremant quatre vehicles. Al lloc s´hi van adreçar indicatius dels Mossos d´Esquadra i dels Bombers de la Generalitat, que van extingir el foc.

Davant aquests fets, els agents de la Unitat d´Investigació de la Comissaria del Bages, van iniciar una investigació.

Gràcies la inspecció ocular realitzada, els agents van poder determinar que el foc als vehicles havia estat provocat, ja que havien localitzat un accelerant a l´interior d´un dels vehicles.

També van saber que dels quatre vehicles cremats, tres eren de la mateixa família i l´altre d´un veí de la zona, que estava just aparcat darrera.

La titular de dos dels vehicles va declarar en seu policial que sospitava de la seva ex parella, ja que amb anterioritat l´havia amenaçat en cremar-li el seu vehicle i la de la seva actual parella.

Amb aquestes manifestacions, i declaracions aportades per testimonis, que situaven a l´ex parella de la noia en el moment que els vehicle van començar a cremar al lloc dels fets, els agents el van detenir el dia 2 de maig com a presumpte autor d´un delicte de danys per cremar els vehicles i per maltractaments físics i psíquics en l´àmbit de la llar.

El detingut, va passar a disposició judicial el dia 03 de maig davant el jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.