Els Mossos d´Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el passat 19 de maig dos homes de 20 i 30 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de Badalona, com a presumptes autors d´un robatori amb força a Súria.

Durant la matinada del 19 de maig, mentre la Policia Local de Súria estava realitzant tasques de seguretat ciutadana per la població va observar com un vehicle s´aturava al mig de la carretera, del que van baixar dues persones que ràpidament es van dirigir a la zona del polígon.

Pocs minuts després, els agents van sentir un soroll de trencadissa que venia d´un bar del polígon i els dos homes vistos anteriorment que fugien corrent del lloc bosc endins.

En veure aquests fets els agents van sol·licitar recolzament dels Mossos d´Esquadra, que quan van arribar van comprovar que la porta d´entrada del bar estava forçada i la caixa de l´alarma manipulada.

Diverses dotacions juntament amb Policia Local van iniciar recerca dels presumptes lladres.

A les 10 del matí els Mossos van rebre avís del 112 que dues persones causaven inseguretat a la població de Callús.

Quan els agents van arribar al lloc van veure dues persones amb aspecte brut i d´haver passat la nit dins del bosc.

Després de diverses indagacions, la Unitat d´Investigació del Bages va poder relacionar als individus amb el robatori amb força ocorregut la nit anterior, els quals es van acabar detenint.

Els detinguts van passar el dia 21 a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.