Sis persones han resultat ferides, una d'elles de gravetat, en cinc accidents diferents aquest matí de pluja. El primer sinistre ha tingut lloc a l'A-2, al terme municipal d'Abrera, al punt quilomètric 583 en sentit Barcelona. Una furgoneta s'ha accidentat i el conductor, veí de Santa Coloma de Gramenet, ha resultat ferit lleu. Dos accidents més, un al terme municipal de Collbató i l'altre a Òdena, han deixat dos ferits a l'A-2 pels volts de dos quarts de vuit del matí. En el primer cas, una conductora s'ha accidentat amb el seu vehicle i ha estat traslladada amb pronòstic lleu a l'Hospital de Martorell. A Òdena, el conductor d'un camió ha resultat ferit lleu en bolcar amb el vehicle al punt quilomètric 555. Com a conseqüència, s'ha hagut de tallar un carril de la via en sentit Barcelona.

Dues persones més han resultat ferides de caràcter lleu en un accident a la N-260, al terme municipal de Prullans. El sinistre ha tingut lloc passat un quart de vuit del matí en direcció Puigcerdà. Un turisme ha bolcat i els dos ocupants han quedat atrapades.

Una sisena persona ha resultat ferida greu en un xoc frontal a la C-55, al terme municipal de Cardona, segons ha informat el SEM. L'accident ha tingut lloc pels volts de dos quarts de nou del matí entre un camió que transportava pinso i un turisme. Quatre dotacions de Bombers han treballat en el lloc dels fets per atendre el conductor del turisme, que ha quedat atrapat en el vehicle. Dues ambulàncies del SEM s'han desplaçat també fins al lloc dels fets i han traslladat la persona ferida fins a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.