La Policia antinarcòtics de Colòmbia va detenir divendres a l'aeroport d'El Dorado de Bogotà un veí de Navàs, a qui acusen de voler sortir del país amb una partida de cocaïna amagada a la maleta. L'home, Miguel Ángel P.N., portava, segons els agents colombians, 5,4 quilos de cocaïna camuflats en vuit pots de talc per a nadó en el seu equipatge de bodega. El seu destí era Espanya.

El mateix dia, a l'aeroport d'El Dorado també es va detenir un mexicà i tres colombians més, tots ells acusats per trafic de drogues. El primer d'ells, de 19 anys i estudiant de batxillerat transportava 23 paquets amb 19,6 quilos de cocaïna a l'equipatge de mà.

Quan als altres tres ciutadans colombians, un viatjava a Madrid amb 4,6 quilos de cocaïna, un altre amb destinació a Tel Aviv, amb 5,2 quilos, i la tercera una altra dona que anava a la ciutat mexicana de Cancún 8,4 quilos de cocaïna.

Les autoritats han informat també de la troballa d'una maleta que havia estat abandonada al moll internacional, que segons l'etiqueta de viatge tenia com a destinació Espanya i en la qual es van trobar 16 paquets de cocaïna amb un pes de 19,8 quilos.