Ha caigut sobre la calçada una porció d'arrebossat del sostre del túnel del carrer Indústria de de Manresa sense causar ferits.

La brigada de via pública de l'Ajuntament de Manresa ha intervingut i ha acumulat els quilos d'arrebossat caiguts en una vora de la calçada i ha desviat els vehicles que anaven cap a les Bases de Manresa perquè no patissin danys.

Els operaris han comunicat a Ferrocarrils de la Generalitat l'incident. Ara caldrà que es revisi el sostre del túnel per veure si hi ha perill de nous despreniments.

Cal recordar que fa pocs mesos que es va produir el despreniment del revestiment d'un altre pont dels Ferrocarrils de la Generalitat de Cata-

lunya (FGC), el que està pròxim a l´estació de Manresa Baixador. El 17 d'octubre es van posar en en marxa els treballs per solucionar el problema. Durant dies es va haver de tallar el trànsit de vehicles, en horari laboral per sota d´aquest pas, però es va mantenir el pas per a vianants, sempre que els treballs ho van permetre. Els vehicles que circulaven pel carrer Aragó i pel passatge Ferrocarrils es van haver de desviar en direcció al carrer d´Abat Oliba.