Un cotxe que fugia a gran velocitat d'un control dels Mossos s'ha accidentat aquest dimarts al migdia en uns marges del pont de Sant Francesc de Manresa. El conductor ha sortit pel seu propi compte del vehicle i s'ha escapat a peu.

Els fets, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, han tingut lloc a 2/4 de 2 del migdia. El conductor ha fugit d'un control de trànsit que s'estava duent a terme a la carretera C-55, a l'altura del barri dels Comtals. El vehicle ha circulat en sentit Manresa i ha agafat la carretera de Can Poc Oli. A continuació, el cotxe ha passat per davant de l'estació de Renfe a gran velocitat i, un cop ha arribat a la cruïlla amb el pont de Sant Francesc, el conductor ha perdut finalment el control del vehicle.

El cotxe ha impactat contra la tanca lateral del pont i ha quedat estimbat entre la vegetació dels marges del riu, a la part superior d'una zona d'horts. Malgrat l'aparatositat de l'accident, el conductor ha sortit del vehicle i ha fugit a peu en direcció desconeguda. Els Mossos d'Esquadra es troben en aquests moments a la recerca de l'home.

Una grua ha retirat posteriorment el vehicle accidentat. Durant les tasques de retirada, la Policia Local ha regulat la circulació de la cruïlla entre el pont i la carretera de la Renfe, la qual cosa ha provocat afectacions puntuals del trànsit