Tres nois de 14 anys han estat remesos a la Fiscalia de Menors amb relació a tres incendis, presumptament provocats al bosc de Can Font, durant el mes de maig que haurien cremat, respectivament, 50, 30 i 200 metres quadrats de matolls.

Els agents de la unitat de Districtes van analitzar la informació recollida als incendis i les declaracions de diversos testimonis, i van establir una correlació entre els fets -que succeïen un dia de la setmana determinat a una hora concreta- i els horaris d´un centre escolar, adonant-se d´una sèrie de coincidències, com que una setmana en la qual els alumnes de determinat curs es trobaven d´excursió va ser la única del mes de maig que no hi va haver incendis a Can Font.

Això va permetre als agents dissenyar un dispositiu el passat dia 9 de juny, dia en el que es tornaven a repetir les coincidències horàries presents a la resta d´incendis, fet que va permetre que dos agents de paisà esperessin i sorprenguessin tres menors en el moment que encenien un foc al mig del bosc. A un dels menors també se li van trobar dues bosses amb marihuana.

Els menors van ser lliurats al seus pares i es van instruir diligències per a la Fiscalia de Menors de Barcelona