La Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada ha denunciat el restaurant King Doner, del carrer Major, per vendre tabac a menors d'edat, segons va confirmar ahir a aquest diari el cos policial.

La denúncia va fer divendres al vespre, en el marc d'un dispositiu policial de vigilància d'alguns establiments de la població, arran de les queixes de pares i mares que asseguraven que venen tabac i alcohol als menors.

En el marc d'aquest dispositiu, una patrulla va sorprendre in fraganti com un treballador del restaurant King Doner venia un paquet de tabac a una noia menor d'edat. Per aquest motiu, els agents van denunciar el local per una infracció greu. A més, van inspeccionar el restaurant i hi van detectar dues infraccions més: una de greu, per permetre als menors l'ús de màquines expenedores de tabac, i una de lleu, per no disposar de cartells que informessin sobre la prohibició de venda de cigarretes a menors ni advertissin sobre els perills per a la salut.

La Policia Local, que manté ara per ara el mateix dispositiu de vigilància i control, també ha denunciat dos joves de Manresa per consumir marihuana a la via pública, al parc Catalunya.