El pilot d'un aeroplà es va fer ferides de gravetat quan la nau en què volava -que funciona sense motor- va caure per causes que es desconeixen, a Meranges. Els Bombers de la Generalitat van ser alertats ahir, minuts abans de les 5 de la tarda. L'home que viatjava en l'aeronau és de nacionalitat anglesa i havia sortit a fer un vol des de l'Aeròdrom de la Cerdanya.

En l'accident es van mobilitzar vuit dotacions i un helicòpter amb efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i del Grup d'Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers de la Generalitat, els quals es van fer càrrec del rescat de l'ocupant de l'interior de l'aeronau estavellada. Les tasques dels Bombers es van centrar a treure de l'aeroplà la persona que va tenir l'accident.

Un cop alliberat, el personal sanitari del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que es va desplaçar fins al lloc dels fets amb un helicòpter medicalitzat i una ambulància convencional, el van atendre i posteriorment el van evacuar a l'hospital Parc Taulí de Sabadell. Els Bombers van informar que l'home tenia ferides de caràcter greu. Al lloc on va caure l'aeroplà, també es van desplaçar cinc patrulles del cos dels Mossos d'Esquadra, juntament amb la unitat d'Intervenció en Muntanya.