La fiscalia demana cinc anys de presó per a un intern del centre penitenciari de Lledoners, Manuel C. B., acusat d'haver agredit amb un objecte punxant un altre reclús. El judici se celebrarà la setmana que ve al Jutjat Penal 3 de Manresa.

Els fets, segons l'escrit de conclusions provisionals del ministeri públic, van tenir lloc el 3 de gener del 2015. L'acusat, que complia condemna a Lledoners, era als lavabos d'un mòdul del centre amb un altre reclús. De cop i volta, segons la fiscalia, li va propinar una punyalada a la cara amb un objecte punxant.

Posteriorment, l'acusat i la víctima van sortir al pati del mòdul i, un cop allà, Manuel C. B. li va tornar a donar una punyalada a l'aixella dreta, segons afegeix l'escrit d'acusació. Finalment, tots dos van poder ser separats per funcionaris i altres reclusos del mòdul. Com a conseqüència de l'agressió, a la víctima li han quedat dues cicatrius a la cara i a l'aixella.

La fiscalia considera aquests fets com un delicte de lesions i demana la pena de cinc anys de presó per a l'intern. A més a més, vol que indemnitzi la víctima amb la quantitat de 6.646 euros per les lesions i les seqüeles. El judici s'ha assenyalat per a dimarts vinent al Jutjat Penal 3 de Manresa.