L'accident d'un camió aquest dijous a la tarda ha col·lapsat l'autovia A-2, a Castellolí, on s'han format cues de més de deu quilòmetres de llargada a la calçada en sentit Lleida, segons fonts de Trànsit i dels Bombers. El conductor del tràiler, que ha hagut de ser rescatat pels Bombers de l'interior de la cabina, ha resultat ferit de consideració i ha estat traslladat pel SEM a l'hospital de Bellvitge.

Els fets han tingut lloc a 3/4 de 4 de la tarda a l'altura del punt quilomètric 560, on un tràiler ha sortit de la via i ha fet tisora, per la qual cosa ha quedat travessat de cap a cap de la calçada. El camió, que transportava cafè, ha acabat bolcant. L'accident ha tingut lloc quan l'asfalt estava moll per la pluja.

El sinistre ha obligat els Mossos a tallar totalment la calçada, la qual cosa ha provocat llargues retencions, que han superat els deu quilòmetres. Passades les 5 de la tarda, segons Trànsit, s'ha pogut reobrir un carril a la circulació.

Com a conseqüència de l'accident, el tràiler ha patit una fuita de gasoil, que ha hagut de ser transvasat a una cisterna.

Mitja hora abans de l'accident del camió, hi havia hagut un altre sinistre en el mateix tram de l'autovia. Cap a 1/4 de 4 de la tarda, un cotxe també ha sortit de la calçada i ha anat a parar a sobre de la mitjana. El conductor, però, ha resultat il·lès, segons els Bombers.