Els dos ocupants d'una moto van resultar ferits ahir a la C-55, a l'alçada de Castellbell i el Vilar, en un accident que va tenir lloc poc després de dos quarts de sis de la tarda, segons va informar el Servei Català de Trànsit. Una dona, que no pilotava la moto, en va resultar amb ferides greus i va ser traslladada en un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

L'altre ocupant, que pilotava el vehicle, tenia ferides menys greus i una ambulància del SEM el va traslladar a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Segons Trànsit, la motocicleta va sortir de la via. Fins al punt de l'accident s'hi van desplaçar cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies, a banda de l'helicòpter.

La carretera estava molt carregada de vehicles ahir a la tarda i l'accident va complicar més la situació a la C-55. A les 6 de la tarda es va tallar totalment la via durant deu minuts, fet que va provocar cues d'11 quilòmetres en sentit Barcelona i tres quilòmetres en sentit nord. Fins a dos quarts de set de la tarda no es va donar pas alternatiu.