El ciclista que fa dues setmanes va resultar ferit crític en un accident de trànsit al nus del Guix de Manresa va morir ahir al migdia a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, on estava ingressat en coma des d'aleshores. L'home, un manresà de 66 anys, Pedro Talavera L., va perdre la vida en no poder superar les greus lesions, segons van informar a aquest diari fonts familiars i del centre hospitalari.

L'accident de trànsit va tenir lloc el 26 d'octubre passat a la carretera C-16c, al nus del Guix de Manresa, just davant de l'empresa Tous, poc després del Parc de Bombers. L'home anava en bicicleta per la calçada en sentit Manresa, quan va rebre accidentalment l'impacte d'un cotxe.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va poder mantenir en vida el ciclista al mateix lloc dels fes. Un helicòpter del SEM va traslladar l'home, en estat crític, a l'Hospital Parc Taulí, on ha estat ingressat durant aquestes dues setmanes. Finalment, va acabar morint ahir al migdia. A la nit, a l'hora de tancar aquesta edició, es desconeixia encara el dia i lloc del seu funeral.

L'accident de trànsit va tenir lloc el 26 d'octubre cap a les 12 del migdia, al punt quilomètric 0,5 de la C-16c, en ple nus de carreteres. Com a conseqüència, els Mossos van haver de tallar l'accés a Manresa per la Pujada Roja i també l'enllaç amb la variant de la C-55, en sentit Barcelona.