El cos de la dona va ser trobat al costat d'un dels pilars de suport de l'antiga cinta transportadora de la mina, que creua per damunt de la carretera C-1410z. De fet, estava situat molt a prop d'aquesta carretera, tot just a una cinquantena de metres, en un camí ample (per damunt del qual passa una part del traçat de la cinta) que dóna accés a un ampli sector d'horta (la zona es coneix com el Pla de les Hortes), que queda ubicat entre el vial i el curs del riu Cardener.

Es tracta d'una zona molt transitada, ja que la C-1410z és el principal accés del municipi i, per tant, el punt per on circulen la major part dels vehicles que entren i surten de Súria per la part sud. A més, és situat just al davant de les instal·lacions d'Iberpotash, i és un lloc de pas habitual de caminants i ciclistes, ja que paral·lela a la carretera es va habilitar ja fa temps una vorera ampla que permet arribar fins al barri del Fusteret. També és molt transitat perquè el camí on es va localitzar la víctima és el que permet arribar als nombrosos horts que hi conreen veïns de la població.

Durant el matí, mentre va durar l'operatiu de les investigacions i el posterior aixecament de cadàver, els Mossos, la Policia Local i el personal de Protecció Civil van tenir feina a aturar els veïns que, en cotxe o a peu, volien entrar al camí on va ser descobert el cos, per accedir als seus horts, ja que és una zona molt freqüentada. Els van advertir de la situació, els van prohibir el pas i els van instar a tornar quan s'hagués retirat tot l'operatiu.

En total, l'accés a la zona va estar restringit durant quatre hores. Es va acordonar pels volts de les 8 del matí, quan es va rebre l'avís que el cos havia estat localitzat a la zona, i no es va obrir fins aproximadament a les 12 del migdia, quan es va donar per conclosa la investigació sobre el terreny i els serveis funeraris van poder procedir a la retirada del cadàver de la finada. Al voltant d'una desena d'efectius de l'Àrea d'Investigació Criminal van arribar a coincidir al terreny en el decurs de la investigació. També durant gairebé tot el temps de l'operatiu hi va ser present l'alcalde, Josep Maria Canudas, en contacte permanent amb els agents dels cossos policials.