Segueix-nos a les xarxes socials:

Els Bombers rescaten dos excursionistes lesionats a Montserrat aquest dimarts

En un dels casos va caldre la intervenció de l'helicòpter del grup de muntanya

Els Bombers de la Generalitat van haver de rescatar aquest dimarts dos excursionistes lesionats a Montserrat en accidents de muntanya. En un dels casos, va caldre la intervenció d'un helicòpter.

El primer incident, segons fonts del cos d'emergències, es va registrar poc després de 2/4 de 2 del migdia. Un grup de tres excursionistes que es trobaven al Coll de la Portella, al terme del Bruc, va avisar que un d'ells s'havia lesionat els bessons d'una cama i no podia continuar. Una dotació dels Bombers de Collbató es va desplaçar fins a Can Massana i, des d'allà, va anar a rescatar l'excursionista ferit, veí de Molins de Rei. L'home, després de ser immobilitzat, va ser traslladat a una ambulància del SEM, que el va evacuar fins a l'hospital de Martorell.

Una estona després, a 1/4 de 4 de la tarda, un helicòpter del grup de muntanya dels Bombers va anar a rescatar un escalador que havia caigut mentre feia ràpel a la zona de l'ermita de Sant Joan, al terme de Collbató. Segons les mateixes fonts, l'home, que es va lesionar l'espatlla, va ser portat fins a una ambulància del SEM, que l'esperava a l'aparcament del cremallera. Des d'allà, va ser evacuat a l'hospital.

Prem per veure més contingut per a tu