Els Mossos van detenir dimecres un veí de Manresa 33 anys, de nacionalitat marroquina, acusat d'intentar robar la bossa de mà d'una vianant i de fer-li tocaments, segons va informar ahir el cos policial. L'home, després de declarar davant del jutge, ha quedat en llibertat amb càrrecs tot i que acumula 17 antecedents.

Els fets, segons les mateixes fonts, van tenir lloc dimecres, a 2/4 de 3 del migdia. Els Mossos van rebre l'avís que, al carrer Francesc Moragas de Manresa, un home havia intentat sostreure la bossa de mà d'una vianant i que, posteriorment, li havia fet tocaments. Una patrulla de paisà va contactar amb la víctima , que els va explicar que l'agressor li havia intentat prendre la bossa, però que, en resistir-se, no ho va aconseguir. Seguidament, li va tocar els pits.

Gràcies a la descripció donada per la víctima i els testimonis, i després de buscar-lo durant hores, els agents van poder localitzar i detenir l'autor dels fets la mateixa tarda. L'home va quedar detingut per un delicte de robatori amb violència i intimidació i un altre delicte d'abusos sexuals.