Un jove de 23 anys veí de Prats de Lluçanès va morir ahir al matí en un accident de circulació en el qual va topar el turisme en què viatjava i un camió. Els fets van passar cap a les 6 del matí a la car-retera C-25D, a la cruïlla de l'accés a Vic a l'eix Transaversal amb la C-154 que va a Olost de Lluçanès. Dues persones més que anaven al turisme van quedar ferides, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'accident a les 6.19 del matí. Per causes que es desconeixen, hi va haver un xoc entre el camió i el turisme que conduïa la víctima, Carles C. S., veí de Prats de Lluçanès (Osona).

Al turisme hi anaven dues persones més. Un home que va quedar ferit greu i un altre que va tenir ferides menys greus. Tots dos van van ser traslladats a l'hospital de Vic.

Arran de l'accident es van activar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra; tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals van haver de fer tasques d'excarceració; i ambulàncies i el servei de suport psicològic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

A causa del sinistre es va tallar al trànsit la C-25D i l'accés i la sortida des de la C-25 (eix Transversal).

A Prats de Lluçanès es van suspendre ahir tots els actes lúdics i festius que hi havia programats a la població en senyal de dol per la mort d'un veí seu.