Un veí de Berga de 79 anys d'edat va resultar ferit en estat crític, diumenge a la nit, en un accident de trànsit a Berga, segons van informar ahir fonts dels Bombers de la Generalitat i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els fets, segons les mateixes fonts, van tenir lloc diumenge pocs minuts després d'1/4 de 10 del vespre, a la carretera BV-4241, que va de Berga a Sant Llorenç de Morunys. Per motius que els Mossos d'Esquadra estan investigant, el conductor va perdre el control del volant, amb la qual cosa el vehicle va sortir de la calçada, a l'altura del punt quilomètric 4, en el carril en sentit Berga.

Com a conseqüència de l'accident, l'home va resultar ferit molt greu i va quedar atrapat a l'interior del vehicle. Fins a l'indret s'hi van desplaçar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van treballar per poder rescatar la víctima de l'interior del cotxe.

L'home va ser atès pel personal mèdic d'una ambulància del SEM. Després d'estabilitzar-lo al lloc dels fets, l'ambulància va traslladar l'home a l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa. El seu estat era crític, segons va informar ahir al matí el SEM. Per la seva banda, els Bombers van explicar que, en el moment de l'accident, el conductor havia patit un fort cop a la cara.