Dos vianants han estat víctimes de robatoris violents aquest dijous a Manresa en poques hores de diferència, segons han explicat fonts policials a aquest diari. Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Manresa busquen els autors dels fets.

El primer cas s'ha produït poc després de 2/4 d'11 del matí a la Muralla del Carme, quan un individu ha tibat la bossa de mà d'una dona d'avançada edat, que ha intentat impedir-ho. En fer-ho, ha caigut a terra i ha resultat ferida. El lladre ha fugit corrents. La dona ha estat atesa pel SEM, que l'ha traslladat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Poques hores després, cap a les 3 de la tarda, un jove ha robat el telèfon mòbil d'un vianant al carrer Sobrerroca. La víctima ha intentat impedir-ho, però el lladre l'ha amenaçat amb una navalla i ha fugit. L'home ha denunciat els fets a la Policia Local i als Mossos.

D'altra banda, aquest passat dimecres, es va produir un robatori en una botiga de telèfons mòbils de la Muralla del Carme, segons les mateixes fonts. Un jove va furtar un mòbil de l'establiment i va fugir corrents, tot i que inicialment va ser perseguit pels responsables del local.