Els Mossos d´Esquadra van detenir el 16 d´octubre tres homes, d´entre 35 i 24 anys, dominicans i veïns de Terrassa, com a presumptes autors d´un delicte contra la salut pública i d´un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Les detencions són el resultat d´una investigació oberta el mes de juny després de tenir coneixement de la possible existència d´una plantació de marihuana en una casa de la urbanització de Les Pinedes d´Armengol, a La Torre de Claramunt (Anoia). Els agents van comprovar que de l´interior de la casa sortia una forta olor de marihuana, que constantment hi havia entrades i sortides de diferents persones i els compressors dels aires condicionats sempre funcionaven.

Després de diverses indagacions, el passat 16 d´octubre els investigadors van fer una entrada i perquisició a la casa. Un cop a l´interior van observar que al primer pis de l´habitatge hi havia tres estances destinades al cultiu de marihuana i a la zona del magatzem també. En total van localitzar 86 plantes de marihuana, tres bosses amb cabdells secs, amb un pes total de 14,99 kg, i una complexa instal·lació amb focus, extractors, filtres i altres objectes destinats al cultiu indoor.

Arran d´això els agents van detenir les tres persones que es trobaven a l´interior de la casa per la seva presumpta relació amb un delicte de tràfic de drogues. També se´ls va acusar d´un delicte de defraudació de fluid elèctric, ja que havien manipulat el subministrament elèctric.

Els detinguts van quedar en llibertat el dia següent després de declarar a comissaria amb l´obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan aquest els requereixi.