Un menor d'edat va resultar ferit greu dimarts a la nit en ser atropellat per un turisme al carrer del Bruc de Manresa, segons van informar ahir fonts de la Policia Local. Els fets van tenir lloc a 3/4 de 10 de la nit. El menor va ser atès per personal sanitari en un primer moment al lloc de l'accident i, posteriorment, va ser traslladat a l'Hospital de Sant Joan de Déu.

Una altra persona, en aquest cas una dona de 56 anys i veïna de Manresa, també va patir ferides de caràcter greu en ser atropellada a la carretera de Santpedor de Manresa, dimarts a les 3 del migdia. La vianant va ser traslladada a l'Hospital Mútua de Terrassa.

D'altra banda, el mateix dimarts, un veí de Puig-reig de 24 anys va topar amb un arbre al car-rer Damià Rius, també a Manresa. En va sortir il·lès però els agents el van denunciar per circular sense permís de conduir, ja que havia perdut tots els punts i no havia realitzat el curs de reeducació viària. El mateix dia, al vespre, es va produir un accident entre dos cotxes a la rotonda de la Bonavista. Una les conductores, una veïna de Sant Fruitós de 49 anys, va donar positiu a la prova d'alcoholèmia, amb una taxa de 0,62 mg/l.