Una quinzena de vehicles es van veure implicats ahir al matí en diversos accidents consecutius que van tenir lloc a l'A-2 al seu pas pel Bruc. A conseqüència del sinistre la via es va haver de tallar en sentit Barcelona i es van produir retencions de més de 3 quilòmetres, segons va informar el Servei Català de Trànsit, i es va haver de fer desviaments senyalitzats per la carretera N-IIz.

Els sinistres es van produir com a conseqüència del vessament d'uns 1.000 litres de gasoil a la via provinents d'un camió que es va accidentar al punt quilomètric 568 de l'A-2, a les 6.40 h. A causa de l'accident es van rebentar els dos dipòsits de combustible del camió i tot el fuel va acabar vessat a la calçada. Tot seguit es van produir diverses col·lisions entre els vehicles que circulaven darrere del camió en un tram d'un quilòmetre i mig.

Un primer grup, amb 5 turismes implicats, i posteriorment un segon amb 7 vehicles més, 1 furgoneta i 1 camió.

Dues persones van resultar amb ferides de caràcter menys greu i van ser traslladades als hospitals d'Igualada i Martorell, segons van informar els Bombers. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va enviar 3 ambulàncies al lloc dels fets. També hi van treballar 6 vehicles dels Bombers, operatius dels Mossos d'Esquadra i personal del servei de Manteniment de Carreteres, que van netejar la via des de primera hora del matí per restablir la circulació.