Un home de 35 anys ha mort a causa d'un atac de cor aquest matí al carrer del Bruc de Manresa, segons han confirmat fonts policials a Regió7. El vianant ha caigut desplomat al pas de vianants que hi ha a l'altura del número 104, a la cruïlla amb el carrer Prudenci Comellas.

Diverses persones han trucat al 112 per alertar de l'incident, que s'ha produït minuts abans de les 8 del matí. Simultàniament ha passat pel lloc dels fets una patrulla de la Policia Local, que s'ha aturat a socórrer l'home, segons han detallat a aquest diari fonts del cos.

L'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha arribat a les 8.06 h, 13 minuts després de rebre l'avís (a les 7.53 h), segons han confirmat fonts del cos. Alguns testimonis havien fet arribar a aquest diari el seu malestar perquè l'ambulància havia trigat "molta estona". El SEM ha assegurat que està duent a terme una "anàlisi acurada" de les circumstàncies de la defunció, un protocol habitual que se segueix en casos com aquest.

Durant 40 minuts el personal d'emergències ha realitzat, al mateix carrer i sense èxit, maniobres de reanimació cardiopulmonar al jove. Malgrat els esforços dels sanitaris, finalment no s'ha pogut fer res per salvar la vida del jove, que no s'ha recuperat de l'atac de cor. També s'han desplaçat fins al lloc dels fets efectius dels Mossos d'Esquadra.