Quatre germans menors d'edat (una noia de 15 anys, un nen de 6 anys i dos nens de 3 anys) han resultat il·lesos aquest divendres al vespre en un petit incendi a la cuina de casa seva, a Manresa, quan es trobaven sols a l'habitatge, segons han informat fonts de la Policia Local i dels Bombers de la Generalitat. Tots quatre han estat atesos de forma preventiva pel SEM, que ha descartat que haguessin resultat intoxicats pel fum i els ha donat d'alta allà mateix.

Els fets han tingut lloc cap a 3/4 de 7 de la tarda en un habitatge del carrer Sant Blai. Els veïns han alertat que sortia molt de fum de l'interior de l'habitatge. Un cop hi han arribat els serveis d'emergències, han comprovat que la fumera provenia d'una olla que hi havia al foc, sense que hagués derivat en cap flama.

Els Bombers, que s'hi han desplaçat amb tres dotacions, han extingit l'incendi i han ventilat l'habitatge. Els quatre menors han resultat il·lesos. Segons fonts policials, la menor de 15 anys ha donat el número telèfon de la seva mare, que s'ha presentat al cap de poc a l'habitatge.