Cinc ferits, un dels quals en estat crític, és el balanç de l'accident frontal entre un turisme i un tot terreny que hi ha hagut aquest dimarts a la tarda a la carretera entre Castellterçol i Castellcir (BV-1310), segons han informat fonts del SEM. El ferit crític és un noi de 15 anys. Entre la resta de ferits, hi ha, en estat greu, un jove de 25 anys, veí del mateix municipi.

Els fets, segons els Bombers de la Generalitat, han tingut lloc poc abans de 3/4 de 3 del migdia. Per causes que es desconeixen, els dos vehicles han xocat frontalment al quilòmetre 1 de l'esmentada carretera, al terme de Castellterçol.

Dos dels joves ferits en l'accident han quedat atrapats a l'interior del turisme i han hagut de ser rescatats pels Bombers, que hi han desplaçat quatre dotacions. Un dels afectats, en estat crític, és un adolescent de 15 anys, que ha estat evacuat en helicòpter a l'hospital Parc Taulí de Sabadell. L'altre, en estat greu, és un noi de 25 anys, que ha estat traslladat a l'hospital Mútua de Terrassa.

Els altres tres ferits, en estat menys greu, són dos homes de 71 i de 66 anys, i un altre noi de 15 anys. Els dos primers han estat traslladats pel SEM a l'hospital Mútua de Terrassa, mentre que el tercer ha estat evacuat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

En total, el SEM ha mobilitzat cinc ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat. Al lloc de l'accident, també hi han treballat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat.