Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest diumenge al vespre un home a Berga que acabava presumptament d'intentar violar una dona de 72 anys, segons han confirmat fonts del cos policial a Regió7.

Els fets, segons ha avançat Televisió del Berguedà, van tenir lloc a 2/4 de 8 del vespre, al carrer Gran Via de Berga, al número 42, on hi ha l'oficina de gestió i recaptació de la Diputació.

Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, un home va abordar la víctima al portal i la va agredir sexualment.

Els veïns van sentir els crits de la dona i van avisar dels fets al telèfon d'emergències 112. Fins a l'indret s'hi van desplaçar diverses dotacions Mossos d'Esquadra, que van poder detenir el presumpte agressor sexual al mateix lloc dels fets. Es tracta d'un home de 33 anys, de nacionalitat senegalesa, veí de l'àrea metropolitana de Barcelona.

El detingut, acusat d'un delicte d'agressió sexual, és previst que passi a disposició del jutjat de guàrdia de Berga aquest dimarts.

Aquest dilluns al matí, els Mossos d'Esquadra han anat a l'oficina de la Diputació a demanar imatges de les càmeres de seguretat, per si van poder gravar l'agressió.