Rescat curiós ahir dels Bombers de la Generalitat a Piera. Una dotació del cos d'emergències va acudir a la travessera principal del poble, a prop del CAP, perquè hi havia una àliga atrapada en un arbre. L'animal va poder ser rescatat sa i estalvi pels efectius.

L'avís dels fets es va produir a les 10 del matí, a la cantonada entre el carrer Bardoc i la carretera de Capellades-Martorell. Un particular va trucar als Bombers alertant que una àliga de la seva propietat s'havia escapat i s'havia quedat enganxada en una branca, d'on no es podia moure. L'ocell rapinyaire estava il·lès però no podia ni volar ni bellugar-se.

Fins a l'indret s'hi va desplaçar el vehicle escala dels Bombers, que van iniciar l'operació de rescat. Finalment, prop d'una hora després, els efectius van poder alliberar l'àliga, que estava sana i estàlvia, i la van poder retornar al seu propietari. Poc després de les 11 del matí, es donava el servei per finalitzat.

No és el primer rescat similar que el cos d'emergències ha dut a terme durant els darrers dies. Dijous passat, els Bombers van haver de rescatar també una cigonya que havia quedat atrapada en un parallamps, a Lleida. En aquest cas, l'ocell també va ser alliberat amb vida.