El Jutjat Penal 2 de Manresa ha condemnat a set mesos i mig de presó un bagenc que va difondre una foto sexual d'un menor, de 14 anys. El condemnat, major d'edat, no haurà d'ingressar a cap centre penitenciari si no torna a delinquir en un període de dos anys, ja que no tenia antecedents.

Els fets, segons la sentència, van tenir lloc el mes de juliol del 2017. El processat, David C. M., va contactar a través d'Internet amb un menor d'edat, de 14 anys d'edat, a qui coneixia des de feia un temps. El menor, de forma voluntària li havia enviat diverses fotografies de contingut sexual.

El 23 de juliol del 2017, l'acusat, sense que l'afectat ho sabés, va reenviar una de les fotografies a un altre menor, de 15 anys en el moment dels fets. En la imatge, es podia veure el menor amb el penis erecte. L'enviament es va fer a través del correu electrònic.

La sentència condemna David C. M. per un delicte de descobriment i revelació de secrets, i li imposa una pena de set mesos i de quinze dies de presó. La mateixa sentència suspèn l'ingrés penitenciari, ja que l'acusat no tenia antecedents, amb la condició que no delinqueixi durant un període de dos anys.

La condemna va ser pactada entre la defensa i la fiscalia, que va accedir a rebaixar la seva petició inicial (de més d'un any de presó) a canvi que David C. M. reconegués l'autoria dels fets.