La Policia Local va detenir un veí de Manresa de 51 anys acusat d'un delicte contra la seguretat del trànsit i un altre d'atemptat a l'autoritat. L'home va tenir un accident de trànsit, anava begut, no tenia assegurança i tenia el carnet de conduir i la ITV caducats. Durant l'actuació policial l'home es va posar agressiu i va agredir un dels agents.

Els fets van tenir lloc a quarts d'una del migdia de divendres, quan la sala del 092 va rebre una trucada informant d'un accident entre un turisme i una motocicleta a la carretera de Vic. En arribar-hi la patrulla, van observar com el conductor del cotxe presentava simptomatologia evident de trobar-se sota els efectes de l'alcohol, motiu pel qual es va practicar la prova d'alcoholèmia, que va oferir un resultat de 0.88 mg/l. Quan es comprovava la documentació de l'accident, el sistema informàtic policial va alertar que el turisme no tenia assegurança, que la ITV estava caducada i que el carnet de conduir també el tenia caducat.

Quan la patrulla va comunicar al conductor del turisme que el vehicle hauria de quedar immobilitzat i que se l'enduria la grua, es va posar molt agressiu i va agredir un dels agents, motiu pel qual, a més a més del delicte contra la seguretat del trànsit, se n'hi va imputar un altre d'atemptat a agent de l'autoritat.