Un veí de Vilanova del Camí de 42 anys ha ingressat a la presó acusat de 12 robatoris a Igualada i Vilanova del Camí. Els Mossos d'Esquadra van detenir-lo el 20 de maig com a presumpte autor de vuit delictes de robatori amb força, un de robatori a l'interior de vehicle, un de robatori i furt d'ús de vehicle i un de robatori amb violència i intimidació. La investigació es va iniciar a principi d'any quan els Mossos van detectar un augment de robatoris en magatzems i trasters d'Igualada i Vilanova del Camí.

Durant la investigació es va sostreure una motocicleta d'un magatzem d'Igualada. Després de diverses indagacions, els investigadors van identificar-ne l'autor i van localitzar la motocicleta i altres objectes robats. Poc després, els Mossos van poder relacionar alguns dels objectes amb altres robatoris. Finalment, el 20 de maig van localitzar i detenir el presumpte autor del robatori i furt d'ús de la motocicleta, i se'l va relacionar amb vuit robatoris amb força i un robatori a l'interior d'un vehicle. Paral·lelament se'l va vincular amb un robatori violent en un bar d'Igualada, on va intimidar els treballadors amb un tornavís per sostreure'ls diners.

La investigació continua oberta i no es descarta que el detingut pugui estar implicat en altres fets delictius. El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar el dia 24 de maig a disposició del jutjat de guàrdia d'Igualada, el qual va decretar-ne l'ingrés a la presó.