CentreGràfic, la botiga Apple de Manresapel mètode de l'allunatge aquesta matinada. Els fets han tingut lloc cap a les quatre. L'establiment ja ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra , que ho estan investigant.

Fonts de l'establiment han explicat a Regió7 que els lladres també han causat destrosses a l'interior de la botiga i entre els objectes robats hi havia principalment ordinadors portàtils, iPhones, iPads i altres objectes que tenien exposats.

Les mateixes fonts també expliquen que malgrat que van arribar molt ràpidament un cop s'havia disparat l'alarma els lladres ja havien marxat. Aquest no és el primer cop que entren a robar en aquest establiment. Fa tres anys ja van patir un robatori i van extremar les mesures de seguretat instal·lant barres en diferents punts i també tenen vidres blindats.

Tot i que la porta d'accés principal els ha quedat totalment inservible, l'establiment preveu funcionar avui amb normalitat.

D'altra banda, fonts policials van assegurar que aquest és l'únic robatori del qual es té constància aquest nit a Manresa.