Centregràfic, la botiga Apple de Manresa, va ser víctima d'un espectacular robatori ahir a la matinada, possiblement pel mètode de l'encastament (consisteix a estavellar un cotxe contra la porta), segons van assenyalar fonts policials. Els fets van tenir lloc cap a les quatre de la matinada i els Mossos d'Esquadra ho estan investigant.

Fonts del mateix establiment van explicar ahir a Regió7 que entre els objectes robats hi havia principalment ordinadors portàtils, iPhones, iPads i altres objectes que tenien exposats, tot i que estaven pendents de fer inventari per tal de poder fer-ne una valoració exacta. També van explicar que els lladres van deixar totalment inutilitzable la persiana metàl·lica de l'establiment i que, a part dels danys, molt visibles des de l'exterior, també van causar algunes destrosses a l'interior de la botiga. Les mateixes fonts també expliquen que malgrat que van arribar molt ràpidament a la botiga un cop s'havia disparat l'alarma, els lladres ja havien fugit. De fet, els Mossos d'Esquadra van assenyalar que, en robatoris d'aquest tipus, l'actuació dels lladres acostuma a ser molt ràpida.

Aquest no és el primer cop que entren a robar en aquest establiment. Fa aproximadament tres anys ja hi van robar; llavors van extremar les mesures de seguretat i van instal·lar barres en diferents punts i vidres blindats, motiu pel qual el robatori d'ahir els va agafar de sorpresa.

L'establiment és a la cantonada entre el passeig de Pere III i el car-rer Arquitecte Oms, davant del Casino.

D'altra banda, fonts policials van assegurar que és l'únic robatori del qual es té constància la nit de dimecres a dijous a Manresa.