Un motorista, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local van protagonitzar dimecres al vespre una persecució policial pel nucli antic de Manresa. Malgrat la persecució, que es va allargar uns vint minuts, el motorista, que portava una moto que havia estat robada, es va poder fer escàpol.

Segons van explicar fonts policials, els fets van tenir lloc dimecres al vespre quan una patrulla dels Mossos d'Esquadra van detectar una motocicleta el robatori de la qual havia estat denunciat dimarts. Els agents van localitzar aquesta moto robada i, quan el motorista els va veure, va fugir. Llavors els Mossos d'Esquadra van iniciar la persecució per diversos carrers de Manresa, en la qual també van tenir el suport d'agents de la Policia Local. Finalment, la persecució va concloure al parc de la Seu, quan l'home va abandonar la motocicleta i va fugir, ja que no el van poder identificar perquè portava casc.

Els cossos policials van poder recuperar el vehicle i mantenen la investigació oberta per tal de trobar l'autor del robatori de la motocicleta.

El vehicle va ser recuperat en bon estat i va poder ser retornat a la seva propietària, segons van explicar fonts dels Mossos d'Esquadra.