Una dona de 42 anys i veïna de Manresa va donar positiu per alcoholèmia després de patir un accident la matinada de la revetlla de Sant Joan. El xoc, en el que es van veure afectats dos vehicles, es va produir al Carrer Sant Joan de Déu a les 02:10h de la matinada.

Dos cotxes, un Nissan model Micra i un Dacia Sandero, van xocar de forma lateral. En el primer vehicle hi anaven la conductora beguda i dues persones més. En els segon, un veí de Manresa de 26 anys i una persona més. Els cinc implicats en l'accident van resultar il·lesos.

Després del xoc, la Policia Local de Manresa va practicar les proves reglamentàries d’alcoholèmia i estupefaents als dos conductors i la conductora del vehicle Nissan Micra va donar positiu penal en el control d'alcoholèmia, amb un resultat de 0,59 mg/l a la primera prova i de 0,57 mg/l en aire espirat en la segona.

La Policia va instruir diligències policials contra la conductora del vehicle com a presumpte autora d’un delicte contra la seguretat del trànsit i es va iniciar un expedient administratiu per infracció al Reglament General de Circulació.