Dos escaladors van ser rescatats diumenge a la nit a Montserrat perquè se'ls havia enganxat la corda a la via Magdalena Superior i no podien avançar. Van ser els escaladors qui van avisar els Bombers, a les 9 del vespre. Una unitat dels GRAE va ascendir per terra fins al punt on eren els escaladors, que van ser desenganxats passades les 11 de la nit. Els bombers els van acompanyar fins al monestir, lloc on tenien el vehicle.

També la nit de diumenge, els Bombers van rescatar dues persones més a Montserrat a qui es va fer fosc mentre caminaven i no anaven preparades per seguir la ruta de nit. Els excursionistes, de 29 i 44 anys, estaven caminant a la zona del Montgròs, al Bruc. Ells mateixos van avisar els Bombers en veure que es començava a fer fosc i el camí era més llarg del previst. Van ser rescatats per via terrestre, tot i que en un primer moment es va activar l'helicòpter.

D'altra banda, ahir a primera hora de la tarda, els Bombers van rescatar una dona de 54 anys que s'havia torçat el turmell al pont Cabradís de Gósol. En aquest cas va ser evacuada amb helicòpter, primer, i després traslladada en ambulància a l'hospital.