Segueix-nos a les xarxes socials:

Un usuari va agredir un treballador de l'oficina tributària de Manresa

CCOO alerta que no es tracta d'un cas aïllat i demana una reunió urgent amb la Diputació

La secció sindical de CCOO de la Diputació de Barcelona ha denunciat aquest dijous una agressió a un treballador de l'oficina de Manresa de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, que va rebre un cop de puny a la cara per part d'un contribuent. El sindicat ha advertit que aquest no és un cas aïllat, i que aquests treballadors sovint pateixen insults, amenaces i en alguns casos agressions físiques..

Els fets van passar aquest dimarts quan un contribuent es va dirigir a l'oficina de Manresa, ubicada al carrer Major, per demanar informació sobre el pagament d'un impost. Al no rebre una resposta satisfactòria, el treballador de l'organisme va informar-lo repetidament del procediment que el contribuent havia de seguir i finalment, aquest va clavar un cop de puny a la cara del treballador.

CCOO demana a la Diputació de Barcelona una reunió per implementar de forma urgent un protocol d'actuació que inclogui les mesures necessàries per assegurar la protecció dels treballadors d'aquest organisme.

Prem per veure més contingut per a tu