Una moto ha envestit dos vianants d'edat avançada al carrer Sant Cristòfol de Manresa, aquest dimarts al migdia. Els tres implicats en l'accident, el motorista i els dos vianants, han resultat ferits de diferent gravetat. Qui n'ha sortit més malparada ha estat una dona que ha quedat ferida molt greu com a conseqüència de l'atropellament i ha estat evacuada amb un helicòpter del SEM fins a l'hospital Parc Taulí de Sabadell. Per la seva banda, el vianant ha resultat ferit de molta gravetat ha estat traslladat amb ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. El motorista, ferit de gravetat també ha estat portat a aquest hospital. Els serveis d'emergències han rebut l'avís de l'accident a les 14:28h.

L'accident s'ha produït aquest migdia quan, segons han explicat testimonis presencials, els dos vianants travessaven per una zona no habilitada del carrer Sant Cristòfol, a l'alçada del CAP de la Sagrada Família, i han estat envestits per la moto que baixava per aquest carrer. La moto també ha impactat contra un vehicle que estava estacionat i li ha causat danys a la part posterior. La parella havia acudit a visitar-se a l'ambulatori i en un primer moment ha estat atesa per professionals d'aquest mateix centre sanitari.

La mobilització que ha provocat l'accident ha sorprès a la zona per la seva vistositat, ja que s'hi han desplaçat un total de cinc dotacions del SEM i l'helicòpter, a més d'un vehicle dels Bombers de la Generalitat i diverses patrulles de la Policia Local. Com a conseqüència de l'accident també s'ha tallat el trànsit de la zona mentre es portaven a terme les tasques de rescat i evacuació dels ferits i la neteja de la calçada.