Els Mossos d'Esquadra han trobat el cos sense vida d'un home que practicava salt base amb paracaigudes aquest matí a la presa de la Llosa del Cavall. Al llarg d'aquesta tarda, la policia l'ha buscat amb helicòpter i amb una fet una unitat aquàtica. Els fets han ocorregut uns minuts abans de 2/4 de 10 del matí i no era una activitat programada per l'empresa que habitualment fa esports d'aventura en aquesta zona de la Llosa del Cavall.

Fa un any que a la presa de la Llosa del Cavall, en el terme municipal del Navès, hi ha una plataforma per fer-hi pònting. Els responsables de l'empresa i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) confirmen que el paracaigudista ha saltat pel seu compte.

Els Mossos no han pogut confirmar si el paracaigudista ha saltat ben bé de la presa o de la plataforma que hi ha instal·lada. En tot cas, els responsables de l'empresa d'esports d'aventura asseguren que accedir a la plataforma és molt difícil perquè està tancada i només s'hi pot anar quan ells n'obren l'accés.

L'home s'havia desplaçat a la presa amb dos paracaigudistes més, que han alertat a Emergències de l'accident.Els Mossos han demanat a l'ACA treure potència a la part de presa on l'aigua de l'embassament passa al riu per buscar-hi amb més facilitat a la llera.